Cégismertető:

Az IBD Magyarország Kft. 2010-ben indult útjára kizárólag magyar tulajdonú vállalkozásként.
Tulajdonosai és munkatársai már több mint 10 éve a magyar piacon, azon belül is a fürdőszobai felszerelések, a meleg burkolatok és ki-egészítők nagykereskedelmével foglalkoztak.
Tapasztalatainkat összegyűjtve azzal a céllal hoztuk létre vállalkozásunkat, hogy a magyar kiskereskedőknek, vállalkozóknak és ez által a lakossági vásárlók részére kiemelkedő színvonalú és minőségű termékeket biztosítsunk.
Nagykereskedelmi tevékenységünk elsődleges célja viszonteladóink elégedettsége, ezért már a kezdetekkor lefektettük alapelveinket, amelyek alapján működtetjük és fejlesztjük az IBD Magyarország Kft tevékenységét:
Erős, megbízható márkáink és magas színvonalú szolgáltatásaink által, kiváló üzleti haszon elérésének lehetőségét nyújtjuk kereskedő partnereinknek.

  • igyekszünk partnereinkkel szoros, hosszú távú üzleti és személyes kapcsolatot kiépíteni és ápolni
  • partnereink rendeléseit a lehető legpontosabban és leggyorsabban szolgáljuk ki
  • folyamatosan fejlesztjük kollégáink szakmai tudását
  • fontosnak tartjuk, hogy a legkorszerűbb technikával és folyamatos fejlesztéssel tegyük egyre hatékonyabbá és zökkenőmentessé működésünket

Meggyőződésünk, hogy az IBD Magyarország Kft. működtetése több egy egyszerű üzleti tevékenységnél, tiszteljük és segítjük viszonteladóinkat és bízunk benne, hogy egy hosszú távú emberi, baráti kapcsolat segítségével valóban partnereink sikereinek részesei lehetünk.

Küldetésünk:

Elsőként reagálni a fogyasztói igényekre termékekkel, előremutató, minőségi megoldásokkal.

IBD
Az IBD Magyarország Kft. 2010-ben indult útjára kizárólag magyar tulajdonú vállalkozásként. Tapasztalatainkat összegyűjtve - azzal a céllal hoztuk létre vállalkozásunkat, hogy a vásárlók részére kiemelkedő színvonalú és minőségű termékeket biztosítsunk. Kínálatunkban megtalálhatóak ZEGE öntött márvány fürdőszobai, és gránit alapanyagú konyhai termékek, HARO valódi faparketták, kézműves fapadlók, laminált padlók, parafa, celenio és disano padlók, DESIGNFLOORING vinyl vízálló padlók, valamint  több évtizedes tapasztalattal rendelkező - német minőségű EGGER laminált padlók.

ZEGE fürdőszoba

Az álom kollekció egy ajánlat, azoknak, akik nyitottak a luxusra, a nem szabványos megoldásokra, a nagyfokú designra. Az álom kollekció, termékeiben tökéletesen egyesíti a rendkívüli formákat és a mindennapi használhatóságot. A kollekció termékeit a belső tervezési osztályának, a MARMORIN Design Stúdió legkiemelkedőbb tervezőinek köszönhetjük. Mit jelent az Álom kollekció? Kiváló minőséget, designt, tökéletes gyártási folyamatot és a világ legkorszerűbb alapanyagát.

A Te fürdőszobád, a Te elképzelésed.

ZEGE konyha

Intelligens megoldások, funkcionalitás és felsőszintű tervezés, azaz ZEGE konyhai kollekció. A kínálatban megtalálható gránit mosogatók kivételes megjelenését, biztonságát és az örömteli használatát a tökéletes kivitelezés, s a magas minőség biztosítja. Mindemellett a gyár által kifejlesztett MAGRANIT néven szabadalmaztatott anyagösszetétel és a Bio Cote bevonat arról is gondoskodik, hogy az antibakteriális mosogatók szinte pórusmentes felületén semmiféle szennyeződés ne tapadhasson meg.  Válassza Ön is a ZEGE mosogatóit - 12  színben és szín hasonló csapteleppel, valamint 10 év garanciával.

EGGER - a folyamatos megújulás útján

EGGER német gyártónk több szempontból is különleges. Nem csak azért, mert magas minőségű padlókat gyárt, hanem azért is, mert 3 évente teljesen megújítja padló kollekcióját. A legújabb, 2018-2020-as kollekció is jópár újdonságot hozott.

EGGER laminált padlók

A laminált padlót nagyon sokan szeretik, mert igazán felhasználóbarát. Az EGGER padló tökéletes választás, ha magas minőségű, mégis kedvező árú melegburkolatot szeretnénk otthonunkba. A laminált termékcsaládot jószívvel ajánljuk nappaliba, hálószobába. Számos szín, és minta közül lehet válogatni. Ki gondolná, hogy az eddig faparketta halszálka mintáját átemeljük egy tökéletes laminált padlóra? Nos, az EGGER gondolt.

EGGER parafa padlók

Az EGGER Comfort termékcsaládja parafa padlókat ölel fel. Nem a klasszikus parafára kell gondolni 2018-ban. Számos dekor és egyedi minta áll rendelkezésre. Ha felmerül a kérdés, hogy hová és miért válasszunk parafa padlót, már mondjuk is a választ. Azért mert csendes, puha, kényelmes rajta a járás. Tökéletes választás olyan helyre, ahol kisgyermek, idős, vagy gerincproblémákkal küszködők élnek.

EGGER Design+

A Design+ termékcsalád öleli fel azokat a termékeket, melyeket bátran lehelyezhetünk közlekedőbe, előtérbe, fürdőszobába, konyhába. A kimondottan strapabíró és nedvességálló padlók kiállják a próbát, legyen szó vizes cipőről, vagy a kutya mancsáról.

Egyes EGGER termékek "OVERALL" elnevezést kaptak. Mit jelent ez pontosan? OVERALL tulajdonsággal rendelkező termékeink az EGGER mindhárom kollekciójában megtalálható, vagyis a laminált, vinyl, és parafa kollekciókban is!

HARO parketták, laminált padlók és különböző design padlók

A HARO igazán vonzó és sokoldalú valódi fa parkettaválasztékának mindenegyes darabján az idő múlásának hangulata jelenik meg, melynek köszönhetően otthona egy ellenállhatatlan, jó atmoszférájú hellyé válik. Mit gondol - Ön megtudja különböztetni a HARO laminált padlókat a valódi faparketta produktumoktól? Ugyanis a megtévesztésig valódinak ható stílusjegyeknek köszönhetően válik igazán vonzóvá a közel 150 éves tapasztalattal rendelkező HARO gyártó laminált padló kollekciója.  Szereti az újdonságokat? A HARO túl a megszokott laminált padlók és valódi faparketták kínálatán számos meleg burkolat extrával örvendezteti az érdeklődőket! Formatervezett DIASNO padlók, az egészség jegyében - Speciális CELENIO padlók, melyek a szem és az érintés különleges játékát érzékeltetik - Környezettudatos parafa padlók, melyek a fenntarthatóságot képviselik!

Varázsoljon Ön is innovatív burkolatot lábai alá! A HARO -val Önnek lehetősége nyílik arra, hogy minőségi életet teremtsen, bármely téren, akár otthonában, akár munkakörnyezetében - sőt még a világ legcsendesebb padlójának is tulajdonosa lehet!

ELESGO laminált padlók

ELESGO - Német minőség, hosszú élettartam, a meleg burkolatok exkluzív újdonsága.

Az ELESGO széles és igazán  sokoldalú választékában megtalálhatóak szuper magas fényű laminált padlók homogén színekben, fahatású, illetve járólap hatású dekorokkal. A laminált padlók fényessége, finoman lekerekített élei, nagy formátumú autentikus járólap megjelenése mind az ELESGO padlók kivételességét és exkluzivitását tükrözik. Mindemellett a kínálat sokszínűségében találkozhatunk matt felületű fahatású laminált padlókkal, melyek természetes megjelenésükkel hódítanak.

ELESGO - a merész tűz piros és a bájos fahatású laminált padlók kereszttűzében...

DESIGNFLOORING - Ilyet nem igen látott máshol

A DESIGNFLOORING igen különleges helyet foglal el a melegburkolatok piacán. Vinyl padló magában hordozzák a melegburkolatok minden előnyös tulajdonságát. Ha DESIGNFLOORING burkolatot mellett dönt, megteheti azt is, hogy kő hatású padlót választ, az említett melegburkolati tulajdonságokkal. Számos kő, beton és fahatású vinyl padlót kínál a gyártó, elérhető áron. Padlóink elérhetők ragasztók, klickes és LooseLay technológiával is.

Mit jelent a LooseLay technológia?

A padló egy speciális, súrlódás gátló hátlapot tartalmaz, melynek köszönhetően a megnövelt dimenziós stabilitással kombinálva azonnal a helyükön tartja az egyes lemezeket, anélkül, hogy ragasztóanyag lenne bármelyik alkotóelemében vagy magán a padlón, ahová lefektetjük! A LooseLay egyedi felületi előkészítéssel, és a szemcsék részleteiből adódóan a DESIGNFLOORING termékcsaládban a mai elvárásoknak megfelelő, nagy méretű fából készült deszkák illetve kőburkoló lapok állnak rendelkezésre, így bármilyen helyiséget könnyedén leburkolhatunk a segítségükkel, bármilyen hatást, megjelenést könnyedén elérve! Sőt, mindezen túl, a LooseLay fokozott akusztikai tulajdonságokkal rendelkezik, a legtöbb termék a már meglévő kemény padlóra is egyből telepíthető és 100% -ban újrahasznosítható!

DESIGNFLOORING kaleidoscope

Ez az idei év újdonság a gyártótól. A kaleidoszkóp egy olyan lehetőség lakberendezőknek, belső teret tervezőknek, mely igazán segít a burkolatok egyedivé tételében. A geometriai alakzatok segítségével fantasztikusan egyedülálló mintákat, textúrákat hozhatunk létre a különböző terekben.

Lehetőség nyílik arra, hogy fahatást kombináljunk a kőhatással mindezt úgy, hogy megtartjuk a vinyl burkolat minden előnyét.

A lapok tetszés szerint igazíthatók, vághatóak, cserélhető a színük, mintájuk!