Cégismertető:

Az IBD Magyarország Kft. 2010-ben indult útjára kizárólag magyar tulajdonú vállalkozásként.
Tulajdonosai és munkatársai már több mint 10 éve a magyar piacon, azon belül is a fürdőszobai felszerelések, a meleg burkolatok és ki-egészítők nagykereskedelmével foglalkoztak.
Tapasztalatainkat összegyűjtve azzal a céllal hoztuk létre vállalkozásunkat, hogy a magyar kiskereskedőknek, vállalkozóknak és ez által a lakossági vásárlók részére kiemelkedő színvonalú és minőségű termékeket biztosítsunk.
Nagykereskedelmi tevékenységünk elsődleges célja viszonteladóink elégedettsége, ezért már a kezdetekkor lefektettük alapelveinket, amelyek alapján működtetjük és fejlesztjük az IBD Magyarország Kft tevékenységét:
Erős, megbízható márkáink és magas színvonalú szolgáltatásaink által, kiváló üzleti haszon elérésének lehetőségét nyújtjuk kereskedő partnereinknek.

  • igyekszünk partnereinkkel szoros, hosszú távú üzleti és személyes kapcsolatot kiépíteni és ápolni
  • partnereink rendeléseit a lehető legpontosabban és leggyorsabban szolgáljuk ki
  • folyamatosan fejlesztjük kollégáink szakmai tudását
  • fontosnak tartjuk, hogy a legkorszerűbb technikával és folyamatos fejlesztéssel tegyük egyre hatékonyabbá és zökkenőmentessé működésünket

Meggyőződésünk, hogy az IBD Magyarország Kft. működtetése több egy egyszerű üzleti tevékenységnél, tiszteljük és segítjük viszonteladóinkat és bízunk benne, hogy egy hosszú távú emberi, baráti kapcsolat segítségével valóban partnereink sikereinek részesei lehetünk.

Küldetésünk:

Elsőként reagálni a fogyasztói igényekre termékekkel, előremutató, minőségi megoldásokkal.

IBD
Az IBD Magyarország Kft. 2010-ben indult útjára kizárólag magyar tulajdonú vállalkozásként. Tapasztalatainkat összegyűjtve - azzal a céllal hoztuk létre vállalkozásunkat, hogy a vásárlók részére kiemelkedő színvonalú és minőségű termékeket biztosítsunk. Kínálatunkban megtalálhatóak MARMORIN öntött márvány fürdőszobai, és gránit alapanyagú konyhai termékek, HARO valódi faparketták, kézműves fapadlók, laminált padlók, parafa, celenio és disano padlók, AQUA-STEP vízálló padlók, valamint  több évtizedes tapasztalattal rendelkező - német minőségű EGGER laminált padlók.

MARMORIN fürdőszoba

Az álom kollekció egy ajánlat, azoknak, akik nyitottak a luxusra, a nem szabványos megoldásokra, a nagyfokú designra. Az álom kollekció, termékeiben tökéletesen egyesíti a rendkívüli formákat és a mindennapi használhatóságot. A kollekció termékeit a MARMORIN belső tervezési osztályának, a MARMORIN Design Stúdió legkiemelkedőbb tervezőinek köszönhetjük. Mit jelent az Álom kollekció? Kiváló minőséget, designt, tökéletes gyártási folyamatot és a világ legkorszerűbb alapanyagát.

A Te fürdőszobád, a Te elképzelésed.

MARMORIN konyha

Intelligens megoldások, funkcionalitás és felsőszintű tervezés, azaz MARMORIN konyhai kollekció. A kínálatban megtalálható gránit mosogatók kivételes megjelenését, biztonságát és az örömteli használatát a tökéletes kivitelezés, s a magas minőség biztosítja. Mindemellett a MARMORIN által kifejlesztett MAGRANIT néven szabadalmaztatott anyagösszetétel és a Bio Cote bevonat arról is gondoskodik, hogy az antibakteriális mosogatók szinte pórusmentes felületén semmiféle szennyeződés ne tapadhasson meg.  Válassza Ön is a MARMORIN mosogatóit - 12  színben és szín azonos csapteleppel, valamint 10 év garanciával.

EGGER laminált padlók

Kiváló minőségű termékek, hitelesített termelési folyamatok és fenntarthatóság - azaz EGGER Laminált Padló! A stílus nem csupán ízlés kérdése, az alakításában a pillanatnyi divatirányzatok és a helyi hagyományok is közrejátszanak. Az EGGER idén  összesen 86 terméket dobott piacra, melynek mindegyike az új, gyors, valamint könnyű burkolást eredményező "Uni fit" összepattintós rendszerrel készült. A termékek strapaíróságukat köszönhetik a robosztus felületeknek, melyek ellenállnak a horzsolásoknak, karcolásoknak, s az AQUA+ családok esetében a nedvességnek is. A cél egyértelműen az életterek tervezésének legmagasabb szintű kiszolgálása.

EGGER Laminált Padló - "Made in Germany"

HARO parketták, laminált padlók és különböző design padlók

A HARO igazán vonzó és sokoldalú valódi fa parkettaválasztékának mindenegyes darabján az idő múlásának hangulata jelenik meg, melynek köszönhetően otthona egy ellenállhatatlan, jó atmoszférájú hellyé válik. Mit gondol - Ön megtudja különböztetni a HARO laminált padlókat a valódi faparketta produktumoktól? Ugyanis a megtévesztésig valódinak ható stílusjegyeknek köszönhetően válik igazán vonzóvá a közel 150 éves tapasztalattal rendelkező HARO gyártó laminált padló kollekciója.  Szereti az újdonságokat? A HARO túl a megszokott laminált padlók és valódi faparketták kínálatán számos meleg burkolat extrával örvendezteti az érdeklődőket! Formatervezett DIASNO padlók, az egészség jegyében - Speciális CELENIO padlók, melyek a szem és az érintés különleges játékát érzékeltetik - Környezettudatos parafa padlók, melyek a fenntarthatóságot képviselik!

Varázsoljon Ön is innovatív burkolatot lábai alá! A HARO -val Önnek lehetősége nyílik arra, hogy minőségi életet teremtsen, bármely téren, akár otthonában, akár munkakörnyezetében - sőt még a világ legcsendesebb padlójának is tulajdonosa lehet!

AQUA-STEP vízálló laminált padlók

"A stílus a személyiség tükörképe"

A teljes egészében 100%-osan vízálló AQUA-STEP komfortos és gondtalan éveket kínál Önnek. Tökéletesen ellenáll víznek, nedvességnek vagy akár párának is. Az AQUA-STEP kiváló minőségű szintetikus gyantából készül, környezetbarát termék. A keményfa tökéletes szépségét adja vissza anélkül, hogy egyetlen fát is feláldoznánk.

Válassza Ön is az AQUA-STEP vízálló laminált padlót és élvezze az ezzel járó előnyöket.

ELESGO laminált padlók

ELESGO - Német minőség, hosszú élettartam, a meleg burkolatok exkluzív újdonsága.

Az ELESGO széles és igazán  sokoldalú választékában megtalálhatóak szuper magas fényű laminált padlók homogén színekben, fahatású, illetve járólap hatású dekorokkal. A laminált padlók fényessége, finoman lekerekített élei, nagy formátumú autentikus járólap megjelenése mind az ELESGO padlók kivételességét és exkluzivitását tükrözik. Mindemellett a kínálat sokszínűségében találkozhatunk matt felületű fahatású laminált padlókkal, melyek természetes megjelenésükkel hódítanak.

ELESGO - a merész tűz piros és a bájos fahatású laminált padlók kereszttűzében...

DESIGNFLOORING LVT/vinyl padlók

"A természet az inspirációnk, ami utazás a tökéletes megvalósításhoz, hogy tartós, gyönyörű és élhető termékeket hozzunk létre."

A DESIGNFLOORING felismerte az egyéni iránti igényt, ennek köszönhetően alkotta meg design LVT/vinyl padlóit. A széles termékválaszték mindenegyes darabját a természetes fák és kövek struktúrái ihlették. Mindez több mint egy padló... Méretre szabott egyedi és személyes, amit a DESIGNFLOORING vinyl padlói biztosítanak!

Aprólékos és gondos kiválasztáson keresztül a legszebb, inspiráló- természetes erdők és kövekből, kínál gyönyörű, reális és praktikus alternatívát, természetes fákat és köveket. Minden padló kézműves hatású, hogy tükrözze a természetes faárú csomóit és minden csempe egyedi szemcséit, hogy visszaadja az egyedi látványát és szerkezetét a valódi kőnek gyakorlatilag hátrányok nélkül.